Motos

Motos Boquet som el teu concessionari oficial de Suzuki, Motorhispania, CF Moto i MITT  exclusiu al Maresme.

A la nostra botiga del carrer El Torrent de Mataró trobaràs tots els models del catàleg d’aquestes mítiques marques de motos.

A Motos Boquet hem estat dedicant-nos professionalment a la venda de motocicletes des de 1953. Una trajectòria caracteritzada pel compromís amb la satisfacció dels nostres clients i la qualitat dels nostres serveis.

Formem un equip amb un ampli coneixement del sector i amb una llarga experiència en la venda de motos, per tal d’assessorar-te personalment a l’hora de trobar el teu model ideal a partir de les teves prioritats i necessitats.

A Motos Boquet hi trobaràs un tracte proper i de confiança, derivat de la passió que compartim amb tu pel món de la moto i que ens ha permès esdevenir un referent de l’àmbit del motor al Maresme durant els nostres més de 65 anys d’existència.

Comptem amb un espai de més de 100m2 d’exposició al centre de Mataró on tenim exposats els models més actuals i exclusius de Suzuki, Motorhispania, CF Motos i MITT esperant a que t’enamoris d’ells. Trail, naked, custom, esportives, etc. T’oferim una completa gamma de motos de diferents cilindrades i característiques als millors preus i amb la millor atenció al client.

No dubtis més i vine a Motos Boquet.

T’esperem!

DISTRIBUIDORS I SERVEI TECNIC OFICIALS I EXCLUSIUS AL MARESME

Marca japonesa líder en el sector de les motos. Disposa de models que s’adapten a totes les necessitats i formes de conduir.

Marca espanyola, hereva de les «Guzzi 65» especialitzada en models de carreres. Durabilitat i qualitat en la millor relació possible.

Cf MOTO és una de les multinacionals més importants a nivell mundial tant motocicletes com ATVs, UTVs o generadors elèctrics

MITT és un grup Europeu amb més de 30 anys d’experiència en el disseny, desenvolupament, fabricació de motocicletes, quads, o UTVs, entre d’altres