Taller

Actualment Motos Boquet som concessionari i Servei Tècnic Oficial de Suzuki i Motorhispania. També estem especialitzats en Yamaha i BMW, fruit de la nostra trajectòria anterior com a concessionari en la venda i reparació d’aquestes dues marques durant molts anys.

A més, el nostre taller atén clients amb motos de qualsevol fabricant del mercat amb la garantia d’una reparació professional i eficient en tots els casos. Sigui quina sigui la teva moto, a Motos Boquet la podrem arreglar.

Des de la dècada dels anys 50, quan vam començar com a concessionari Montesa, han passat pel nostre taller tota classe de motos de diferents marques i models.

La nostra experiència com a Servei Tècnic i la nostra atenció postvenda al client són un molt bon motiu per confiar en Motos Boquet a l’hora de fer un correcte manteniment, solucionar avaries o realitzar qualsevol mena de reparació a la teva moto.

Nosaltres t’oferim un servei integral de taller i reparació amb els millors tècnics, recanvis i atenció perquè estiguis sempre a punt per sortir a la carretera.

L’horari del nostre servei de taller és de 09:00h a 13h i de 16:00h a 19:30hh

SERVEI TÈCNIC OFICIAL

ESPECIALITZATS EN